Как да дарим за гардеробът с кауза?

„Гардероб с кауза“- kauzacloset.com  осъществява своята дейност предимно благодарение на Дарители, които вярват в нашата мисия. Целта е нашата мисия да достигне до повече дарителски кампании. Ако споделяте идеята на „Гардероб с кауза“, може да станете един от нашите Дарители, при следните условия:

1. Всеки желаещ може да дари:

  • Нови (необличани) дрехи с или без етикет, както и
  • Дрехи, които не са нови, но са в състояние, като нови
  • Предмети: Декорация, техника, изкуство и др.

Нашата мисия е да вдъхнем живот на вещи, които вече не са потребни за техните собственици, и които ще донесат радост на нов притежател.

Не приемемe продукти, които са износени, в лошо състояние или други в недобър вид. Не държим да продаваме всяка дреха на всяка цена.

Ние сме „Гардероб с кауза“ и вярваме, че поддържайки нашия онлайн магазин с качествени продукти, ще сме в състояние по-бързо да ги продадем и да подпомогнем съответната благотворителна кампания.

Споделяме разбирането, че нашите потребители ще получат дрехи, обувки, аксесоари и друга стока като от ритейл магазин, но на значително по-ниска цена. Част от цената, получена от „Гардероб с кауза“, ще бъде насочвана към различни благотворителни кампании.

За да направите преценка дали една дреха, е подходяща за дарение, може да се поставите на място на потребител, който е влязъл в сайта и очаква да види нови дрехи с или без етикет, които са в отлично състояние.

2. Колко продукта можем да дарим?

Нашият екип е малък, но мотивиран „Гардероб с кауза“ да съществува.

Можете да дарите не повече от 10 артикула месечно, ако всички от тях отговарят на изискванията по т. 1.

Всеки артикул преминава през обстоен преглед, измерване в см, описание, детайли и снимки. Обработката на продуктите изисква определено време преди да бъде публикуван онлайн.

3.  Преглед на дарените продукти от екипът на Kauza Closet

За да сме сигурни за оценката на продуктите, нашият екип ще разгледа попълненета от вас бланка, в която сте изпратили минимум 4 снимки и информация на всяка стока, от които да е видно нейното състояние, размер, етикет и цялостен вид. Насърчаваме да се посочат всички забележки на дарените стоки.

Екипът на KauzaCloset.com  ще направи преглед и ще се свърже с всеки Дарител в рамките на няколко работни дни, за да информира за броя и вида на стоките, които е съгласно да приеме като дарение.

4. Прием на продукти

За да отговорим на очакванията на нашите потребители, всички дарени стоки трябва да са преминали през химическо чистене и дезинфекция, така че да няма следи от употреба и миризми. За целта всеки Дарител трябва за собствена сметка да осигури почистването на стоките и привеждането им в отличен вид, като дрехите следва да са изпратени в опаковката, както са получени след химическо чистене, придружени с документи, удостоверяващ датата на почистване и вида дреха. Препоръчително е дрехите да бъдат изпращани в срок до 7 дни, считано от датата, на която са били химически почистени.

5. Протокол за дарение

Всеки Дарител ще получи протокол за дарение, който трябва да  изпрати заедно с дрехите на адреса на „Гардероб с Кауза“. Потребителят следва да попълни протокола с информация за всеки един продукт по отношение на неговия вид, марка, размер.

Частта от протокола по отношение: състояние, брой, единична стойност и обща стойност следва да бъде попълнена от „Гардероб с Кауза“, след преглед и оценка на състоянието.

Дарителят следва да посочи неговите данни и да подпише протокола за дарение. Копие от протокола за дарение може да бъде получен от „Гардероб с Кауза“, след като дарението е прието.

Изтегли протокол за дарение
Дари продукт