Кои сме ние?

Гардеробът с кауза – мястото, където тези в беда срещат добрите сърца.

Тук е мястото, където забравените дрехи оживяват, за да даряват топлина
Нашата цел е да вдъхваме живот на вещи, които вече не са потребни на техните собственици и които ще донесат радост на нов притежател. „Гардероб с кауза“ вярва в добротата и подкрепя дарителски кампании с част от получените средства. 
Екипът ни е малък, но мотивиран „Гардеробът с кауза“ да съществува.
С любов към нашата мисия, полагаме много старание към всеки продукт и детайл. Работим усърдно, за да успеем да „съживим“ колкото може повече вещи и да създадем нови последователи, които да се включат в каузата. 
Вярваме, че поддържайки нашият онлайн магазин с качествени продукти, ще сме в състояние по-бързо да ги продадем и да подпомогнем съответната благотворителна кампания.
Ние сме тук, за да превърнем непотребните вещи в ценност, която дарява нов живот и усмивки. А това е безценно, нали? 
Всеки може стане Дарител, като закупи артикул или дари продукти в нашият онлайн магазин.
Ако не сте открили своята вещ или дреха в нашият Гардероб, а имате желание да дарите за каузата, можете да го направите чрез директно дарение на съответната кампания.
Магазинът „Гардероб с Кауза“ подкрепя бездомните животни от Сдружение Стрей Ейнджълс/ Stray Angels Bulgariа. www.strayangels.org
icon-1

С покупката си от KauzaCloset.com Вие подкрепяте бездомните животните от  Stray Angels Bulgaria.

icon-2

Доставката ще бъде осъществена в рамките на 1-2 работни дни. Ние обичаме природата и заменихме хартиената фактура с електронна, която се съхранява във вашият профил : Моят акаунт

icon-3

Искате да дарите нещо за каузата? Последвайте следните стъпки, за да се включите: